Waarom ik Innerme ambassador geworden ben

“Nature keeps you going”- Het had wel mijn persoonlijk life-motto kunnen zijn. Maar hun baseline is natuurlijk niet de enige reden waarom ik ambassador ben geworden van Innerme. Ik hoorde over het merk via een freelance collega die hun online marketing verzorgt en zei ‘Dat is wel iets voor u’. And he was right, want Innerme is inderdaad een merk naar mijn hart. Ja, je kan dit beschouwen als een schaamteloze reclame-blog, maar ik vertel jullie liever waarom ik voor dit merk kies, dan sneaky reclame te willen maken en producten in mijn foto’s te moffelen.

Waarom innerme?

  • De kwaliteit is top
  • Licht verteerbaar
  • Juiste energie en voedingsstoffen
  • Puur natuur (bio)
  • Mega lekker 🤤 (en niet té zoet van smaak/artificieel)
  • De filosofie erachter

Voor mij is de connectie met de natuur heel belangrijk. Dit klinkt misschien wat filosofisch, maar ik sport zelf vaak zoveel mogelijk en het liefste buiten. Het kan deugd doen om eens zonder muziek, helemaal op jezelf- één te worden met je omgeving tijdens een workout. Als ik een zware intervaltraining heb ga ik ook vaak hard in mijn Spotify-running list 😂, maar zo eens een uurtje losfietsen en genieten van de geluiden van de natuur om je heen kan zo rustgevend zijn.

Wat ik ook enorm apprecieer aan Innerme is de mens achter het merk. De oprichter, Dirk, is zelf een top atleet, maar zo’n down to earth, rustige mens. Ik ging deze zomer een weekendje mee met het Innerme team naar de Ardennen en dan voelde ik wel dat het plaatje klopt. Een gezellige bende sporters, elk op hun eigen niveau, maar toch als groep samenhoren- heel leuk om er deel van uit te maken!

Wil dit zeggen dat ik nooit andere producten gebruik? Nee hoor, het is altijd goed om verschillende merken uit te testen. Sporters hebben het vaak lastig een voedingsmerk te vinden dat goed verteert (lees: geen last van je maag bij gelletjes innemen etc.) en met Innerme heb ik die oplossing gevonden. Maar dat wil niet zeggen als ik van een mede-sporter een andere reep aangeboden krijg, ik die nooit zou eten. Wat ik wel doe, is op wedstrijden altijd mijn eigen voeding meenemen. Je weet maar nooit als je plots raar reageert op een merk dat je nog nooit getest had… Check dus altijd even als er bevoorrading is, welke sponsor ze hebben- zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.