Waarom ik Innerme ambassador geworden ben

“Nature keeps you going”- Het had wel mijn persoonlijk life-motto kunnen zijn. Maar hun baseline is natuurlijk niet de enige reden waarom ik ambassador ben geworden van Innerme. Ik hoorde over het merk via een freelance collega die hun online marketing verzorgt en zei ‘Dat is wel iets voor u’. And he was right, want Innerme is inderdaad een merk naar mijn hart. Ja, je kan dit beschouwen als een schaamteloze reclame-blog, maar ik vertel jullie liever waarom ik voor dit merk kies, dan sneaky reclame te willen maken en producten in mijn foto’s te moffelen.

Waarom innerme?

  • De kwaliteit is top
  • Licht verteerbaar
  • Juiste energie en voedingsstoffen
  • Puur natuur (bio)
  • Mega lekker 🀀 (en niet tΓ© zoet van smaak/artificieel)
  • De filosofie erachter

Voor mij is de connectie met de natuur heel belangrijk. Dit klinkt misschien wat filosofisch, maar ik sport zelf vaak zoveel mogelijk en het liefste buiten. Het kan deugd doen om eens zonder muziek, helemaal op jezelf- één te worden met je omgeving tijdens een workout. Als ik een zware intervaltraining heb ga ik ook vaak hard in mijn Spotify-running list πŸ˜‚, maar zo eens een uurtje losfietsen en genieten van de geluiden van de natuur om je heen kan zo rustgevend zijn.

Wat ik ook enorm apprecieer aan Innerme is de mens achter het merk. De oprichter, Dirk, is zelf een top atleet, maar zo’n down to earth, rustige mens. Ik ging deze zomer een weekendje mee met het Innerme team naar de Ardennen en dan voelde ik wel dat het plaatje klopt. Een gezellige bende sporters, elk op hun eigen niveau, maar toch als groep samenhoren- heel leuk om er deel van uit te maken!

Wil dit zeggen dat ik nooit andere producten gebruik? Nee hoor, het is altijd goed om verschillende merken uit te testen. Sporters hebben het vaak lastig een voedingsmerk te vinden dat goed verteert (lees: geen last van je maag bij gelletjes innemen etc.) en met Innerme heb ik die oplossing gevonden. Maar dat wil niet zeggen als ik van een mede-sporter een andere reep aangeboden krijg, ik die nooit zou eten. Wat ik wel doe, is op wedstrijden altijd mijn eigen voeding meenemen. Je weet maar nooit als je plots raar reageert op een merk dat je nog nooit getest had… Check dus altijd even als er bevoorrading is, welke sponsor ze hebben- zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  • Helle op instagram

318

You don’t get what you wish for, you get what you work for! ✨YES- het is weekend, dus dat betekent.. duurtrainingen πŸ˜„! Morgen een duurloop en zondag op de fiets voor mij! Heb jij leuke (sport)plannen?πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ . . #hardlopen #marathontraining #stravarun #goldenhour #runner #ikloophard

229

Meer lopen, meer eten.. πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ Maar you know me, ik hou het gezond! Zoals deze havermoutcrumble van appel en speculaaskruiden. Oh YUM! Receptje staat op de blog πŸ™†πŸΌβ€β™€οΈπŸ‘©πŸΌβ€πŸ³ . . #crumble #gezonderecepten #apple #applecrumble #gezond #fitfood #hardlopen

416

BREEK DE WEEK πŸ™†πŸΌβ€β™€οΈ Met een recovery loopje bijvoorbeeld? Ik liep deze 6km deze ochtend niet alleen, maar met mijn zus en een vriendin @sienveldbloempje Met 3 tegen de wind πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ! Ging je ook sporten tegen de elementen vandaag? . . #hardlopen #recovery #marathontraining #stravarun #laufen #courir #runner #marathon

377

Wind 1- Helle 0 πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ Want tegen de wind win je nooit... Maar ik ging er gewoon door πŸŒͺ🌧! In deze training liep ik 20’ intensief tegenwind en 20’ intensief wind mee πŸ™ŒπŸ» (altijd leuker met wind mee terug vind ik) . . #roadtorotterdam #hardlopen #stravarun #ikloophard #courir #marathontraining

321

Lacing up for a new training week πŸ™ŒπŸ»! Hoe kies je de juiste loopschoenen? πŸ™‰ Ik deel mijn tips in een nieuwe blog. Ik wissel sowieso graag af en mijn nieuwe van @all4runningstore lopen alvast super lekkerrrr 😁! Vind jij het soms lastig kiezen uit het grote aanbod? Wat is voor jou de beslissende factor? . . #mondaymotivation #runningshoes #ikloophard #runner #marathontraining #asics #roadtorotterdam

395

New distance, new shoes! De kop is eraf, mijn eerste duurloop van de marathontraining is een feit! Meteen mijn nieuwe schoenen van @all4runningstore getest- en goedgekeurd! Training voelen ook al minder moeizaam, dus alleen maar blije gezichten dit weekend πŸ˜πŸ™πŸ» . . #hardlopen #stravarun #marathontraining #roadtorotterdam #swimbikerun

179

Grab life by the (veggie)balls πŸ˜„ Omdat het niet altijd moeilijk moet zijn, een simpele veggie lunch- so damn delicious! Receptje komt (snel) op de blog. Who’s hungryyy?πŸ˜‹ . . #veggie #salad #gezond #gezonderecepten #vegan #hummus #lunch #fitfood

306

Hold on tight for the WEEKEND! Morgen een duurloop en zondag een duurtraining op de fiets: alleen maar mooie vooruitzichten dus 😍! Ik zette de toon vandaag alvast: terug voor de eerste keer op de rollen πŸš΄πŸΌβ€β™€οΈen een pittige krachttraining erna. πŸ‹πŸΌβ€β™€οΈ. Wat zijn jouw weekendplannen? . . #hardlopen #marathontraining #stravarun #running #ikloophard #trackandfield

  • Mijn nieuwste posts

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.