Bike en Brunch 24/10/2021

Train, eat, sleep, repeat- am I right? Onder het motto ‘het aangename aan het aangename koppelen’ organiseer ik op zondag 24/10 een bike and brunch, vertrekkend vanuit Zwevegem. Omdat creatief koken en sport een (heel) groot deel uitmaken van mijn leven en dit graag met jullie deel, wou ik dit ook in real life verwezenlijken. Dit event ligt me dus nauw aan het hart.

Inschrijven? Dat doe je door een mailtje te sturen naar brunch@helledetavernier.be

Praktisch:

  • Locatie: El Dorado, Zwevegem
  • Vertrek uur: tussen 7u30 en 9u30
  • Brunch uur: 10u30/11u en 12u30/13u
  • Route: Heb je een eigen gps? Dan krijg je de gpx files. Heb je geen gps? No worries, wij hebben Garmin fiets gps’en beschikbaar met de routes.
  • Prijs: € 25 p.p.

Fietsen: welk parcours is voor mij geschikt en wat kan ik verwachten?

Verwacht je aan mooie bochten, prachtige uitzichten en enkele leuke klimmetjes. Geen onmogelijke kasseistroken en té pittige hellingen. De 103km zal een uitdaging zijn voor de doorwinterde fietser en de 66 (waarbij we iets vroeger afslaan op het parcours) is ideaal voor de intermediates met een goede basis. In de 103km tellen we 801 hoogtemeters en in de 66, 487. Geen vlak parcours, maar goed te doen.

De route staat klaar op de Garmin fiets gps’en eens je toekomt. Sharing is caring in dit geval, dus 1 gps. per groepje volstaat. Wie zelf een gps heeft krijg de gpx file de dag ervoor. No stress, we got you. Ook als er iets fout zou lopen tijdens je rit, staat er iemand voor je klaar. Let op, je bent wel niet verzekerd via ons voor ongevallen of diefstal.

’s Morgens vertrek je tussen 7u30 en 9u30. De route start aan El Dorado en daar staan we klaar met jouw fietsgps én heerlijke (en much needed) energy bars van innerme. Een mix van smaakjes, voor elk wat wils. We stellen ook sportdrank samples ter beschikking, dus je krijgt wat extra fuel voor tijdens de rit. Voor beide ritten voorzien we een bevoorradingspost tijdens je rit.

Brunch: een all-you-can-eat buffet

Denk: bananenbrood, zelfgemaakte granola en vers fruit, maar ook een aantal ‘speciallekes’ die ik nu nog niet ga prijsgeven. Maar wie mij een beetje kent (of volgt), kan zich er wel wat bij voorstellen. Een brunch zoals het hoort na een goede training: gezond zondigen, if you will. Niet enkel slaatjes en wat fruit dus… 🥓🥐

Wie kiest voor de 66km sluit aan voor de brunch om 10u30 en kan toekomen tot 11u, wie kiest voor de 103km sluit aan voor de brunch om 12u30 en kan toekomen tot 13u. Je kiest dus zelf hoe laat je vertrekt en je hebt wat speling wanneer je kan toekomen.

Hoe inschrijven?

YES! Gewoon doen als je ’t mij vraagt … 🥰

Inschrijven is heel simpel en doe je door een mailtje te sturen naar brunch@helledetavernier.be. Graag vermelden welke afstand en met hoeveel personen je jouw Sunday funday wil spenderen. Laat je me ook even weten of je zelf over een fiets gps beschikt? Betaalinstructies volgen als reply op jouw aanvraag!

Let op, de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Sponsored by:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.