Mijn doelen voor het najaar ’19

2019 was nogal een rollercoaster tot nu toe. Beginnen trainen voor een marathon maar jammergenoeg overbelast geraakt. Dan maar beginnen fietsen en zwemmen en voor ik het wist deed ik mijn eerste 1/4 triathlon in Kortrijk. Mede door de afwisseling met andere sporten, ging ook mijn loopconditie er terug op vooruit- yay!

Mijn 1e triathlon in Kortrijk ging zo goed, dat ik me maar meteen inschreef voor een 111-serie in Deinze. Een langere afstand op het fietsen, out of my comfort zone dus, maar ook dat ging top! Afgelopen weekend zwom ik 1 km in de Leie, fietste ik er 100 en liep ik er nog 10km door het centrum van Deinze. Ik behaalde niet het tempo dat ik wou in het lopen, maar met een stevig fietstempo op 100km (31,3km/u gemiddeld) en de hitte, ben ik toch wel nog tevreden met 10km in een goeie 45min.

Happy finish face 😁

Waarom ik dit jaar nog geen Ironman 70.3 ga doen? Ik ben volledig verliefd geworden op triathlon, laat dat duidelijk zijn. Ik zit nu zΓ©ker met een Ironman 70.3 in mijn hoofd en ben op zoek naar een leuke wedstrijd voor 2020 (alle suggesties welkom!). Ik wil mezelf nog wat tijd geven om het zwemmen beter onder de knie te krijgen en wil nog even wachten. Ook wil ik gewoon even genieten van de trainingen zonder wedstrijd ‘pressure’ en me focussen op wat ik liefste doe… lopen 😍.

Ik loop dus wΓ©l nog enkele wedstrijden mee dit jaar, waaronder op 15/09 de 1/2 marathon van Kopenhagen. Verder ga ik mijn zwem-techniek verder proberen opbouwen en intussen van het fietsen in de herfst/winter-periode proeven. Binnenkort heb ik ook my very own bike dus dat wordt leuk cruisen

Swim, bike, run- to be continued …

  • Helle op instagram

318

You don’t get what you wish for, you get what you work for! ✨YES- het is weekend, dus dat betekent.. duurtrainingen πŸ˜„! Morgen een duurloop en zondag op de fiets voor mij! Heb jij leuke (sport)plannen?πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ . . #hardlopen #marathontraining #stravarun #goldenhour #runner #ikloophard

229

Meer lopen, meer eten.. πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ Maar you know me, ik hou het gezond! Zoals deze havermoutcrumble van appel en speculaaskruiden. Oh YUM! Receptje staat op de blog πŸ™†πŸΌβ€β™€οΈπŸ‘©πŸΌβ€πŸ³ . . #crumble #gezonderecepten #apple #applecrumble #gezond #fitfood #hardlopen

416

BREEK DE WEEK πŸ™†πŸΌβ€β™€οΈ Met een recovery loopje bijvoorbeeld? Ik liep deze 6km deze ochtend niet alleen, maar met mijn zus en een vriendin @sienveldbloempje Met 3 tegen de wind πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ! Ging je ook sporten tegen de elementen vandaag? . . #hardlopen #recovery #marathontraining #stravarun #laufen #courir #runner #marathon

377

Wind 1- Helle 0 πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ Want tegen de wind win je nooit... Maar ik ging er gewoon door πŸŒͺ🌧! In deze training liep ik 20’ intensief tegenwind en 20’ intensief wind mee πŸ™ŒπŸ» (altijd leuker met wind mee terug vind ik) . . #roadtorotterdam #hardlopen #stravarun #ikloophard #courir #marathontraining

321

Lacing up for a new training week πŸ™ŒπŸ»! Hoe kies je de juiste loopschoenen? πŸ™‰ Ik deel mijn tips in een nieuwe blog. Ik wissel sowieso graag af en mijn nieuwe van @all4runningstore lopen alvast super lekkerrrr 😁! Vind jij het soms lastig kiezen uit het grote aanbod? Wat is voor jou de beslissende factor? . . #mondaymotivation #runningshoes #ikloophard #runner #marathontraining #asics #roadtorotterdam

395

New distance, new shoes! De kop is eraf, mijn eerste duurloop van de marathontraining is een feit! Meteen mijn nieuwe schoenen van @all4runningstore getest- en goedgekeurd! Training voelen ook al minder moeizaam, dus alleen maar blije gezichten dit weekend πŸ˜πŸ™πŸ» . . #hardlopen #stravarun #marathontraining #roadtorotterdam #swimbikerun

179

Grab life by the (veggie)balls πŸ˜„ Omdat het niet altijd moeilijk moet zijn, een simpele veggie lunch- so damn delicious! Receptje komt (snel) op de blog. Who’s hungryyy?πŸ˜‹ . . #veggie #salad #gezond #gezonderecepten #vegan #hummus #lunch #fitfood

306

Hold on tight for the WEEKEND! Morgen een duurloop en zondag een duurtraining op de fiets: alleen maar mooie vooruitzichten dus 😍! Ik zette de toon vandaag alvast: terug voor de eerste keer op de rollen πŸš΄πŸΌβ€β™€οΈen een pittige krachttraining erna. πŸ‹πŸΌβ€β™€οΈ. Wat zijn jouw weekendplannen? . . #hardlopen #marathontraining #stravarun #running #ikloophard #trackandfield

  • Mijn nieuwste posts

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.