Mijn doelen voor het najaar ’19

2019 was nogal een rollercoaster tot nu toe. Beginnen trainen voor een marathon maar jammergenoeg overbelast geraakt. Dan maar beginnen fietsen en zwemmen en voor ik het wist deed ik mijn eerste 1/4 triathlon in Kortrijk. Mede door de afwisseling met andere sporten, ging ook mijn loopconditie er terug op vooruit- yay!

Mijn 1e triathlon in Kortrijk ging zo goed, dat ik me maar meteen inschreef voor een 111-serie in Deinze. Een langere afstand op het fietsen, out of my comfort zone dus, maar ook dat ging top! Afgelopen weekend zwom ik 1 km in de Leie, fietste ik er 100 en liep ik er nog 10km door het centrum van Deinze. Ik behaalde niet het tempo dat ik wou in het lopen, maar met een stevig fietstempo op 100km (31,3km/u gemiddeld) en de hitte, ben ik toch wel nog tevreden met 10km in een goeie 45min.

Happy finish face 😁

Waarom ik dit jaar nog geen Ironman 70.3 ga doen? Ik ben volledig verliefd geworden op triathlon, laat dat duidelijk zijn. Ik zit nu zéker met een Ironman 70.3 in mijn hoofd en ben op zoek naar een leuke wedstrijd voor 2020 (alle suggesties welkom!). Ik wil mezelf nog wat tijd geven om het zwemmen beter onder de knie te krijgen en wil nog even wachten. Ook wil ik gewoon even genieten van de trainingen zonder wedstrijd ‘pressure’ en me focussen op wat ik liefste doe… lopen 😍.

Ik loop dus wél nog enkele wedstrijden mee dit jaar, waaronder op 15/09 de 1/2 marathon van Kopenhagen. Verder ga ik mijn zwem-techniek verder proberen opbouwen en intussen van het fietsen in de herfst/winter-periode proeven. Binnenkort heb ik ook my very own bike dus dat wordt leuk cruisen

Swim, bike, run- to be continued …

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.