Mijn doelen voor het najaar ’19

2019 was nogal een rollercoaster tot nu toe. Beginnen trainen voor een marathon maar jammergenoeg overbelast geraakt. Dan maar beginnen fietsen en zwemmen en voor ik het wist deed ik mijn eerste 1/4 triathlon in Kortrijk. Mede door de afwisseling met andere sporten, ging ook mijn loopconditie er terug op vooruit- yay!

Mijn 1e triathlon in Kortrijk ging zo goed, dat ik me maar meteen inschreef voor een 111-serie in Deinze. Een langere afstand op het fietsen, out of my comfort zone dus, maar ook dat ging top! Afgelopen weekend zwom ik 1 km in de Leie, fietste ik er 100 en liep ik er nog 10km door het centrum van Deinze. Ik behaalde niet het tempo dat ik wou in het lopen, maar met een stevig fietstempo op 100km (31,3km/u gemiddeld) en de hitte, ben ik toch wel nog tevreden met 10km in een goeie 45min.

Happy finish face 😁

Waarom ik dit jaar nog geen Ironman 70.3 ga doen? Ik ben volledig verliefd geworden op triathlon, laat dat duidelijk zijn. Ik zit nu zΓ©ker met een Ironman 70.3 in mijn hoofd en ben op zoek naar een leuke wedstrijd voor 2020 (alle suggesties welkom!). Ik wil mezelf nog wat tijd geven om het zwemmen beter onder de knie te krijgen en wil nog even wachten. Ook wil ik gewoon even genieten van de trainingen zonder wedstrijd ‘pressure’ en me focussen op wat ik liefste doe… lopen 😍.

Ik loop dus wΓ©l nog enkele wedstrijden mee dit jaar, waaronder op 15/09 de 1/2 marathon van Kopenhagen. Verder ga ik mijn zwem-techniek verder proberen opbouwen en intussen van het fietsen in de herfst/winter-periode proeven. Binnenkort heb ik ook my very own bike dus dat wordt leuk cruisen

Swim, bike, run- to be continued …

  • Helle op instagram

139

Trying to Monday πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ - Deze ochtend meteen erin gevlogen met een uurtje zwemmen πŸŠπŸ»β€β™€οΈ (techniek oefeningen). Hit my head πŸ™„πŸ€• dus de rest van de dag ging iets moeizamer, gelukkig met de schrik er vanaf gekomen πŸ˜‰. Heb jij je maandag overleefd? . . #hardlopen #mondaybelike #swimbikerun #trilife #mondayquotes

244

GENES 😍- Duurloop met mijn papa & broer @arnetavie op deze semi-zonnige zondag. Wat ik voor en na mijn training(en) vandaag zo allemaal gegeten heb? Dat lees je in een nieuwe blog: EETDAGBOEK 2 ✨ #linkinbio Wat mag niet ontbreken op jouw menu op een sportieve dag? πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ . . #hardlopen #stravarun #halfmarathontraining #ikloophard #sundayrunday

551

Shit just got very real- I BOUGHT A HOUSE 🏠 Never felt more grown-up πŸ˜…πŸ™‰ Ktown forever ❀️ #nr1 . . #weekend #boughtahous #8500 #igkortrijk #kortrijk

393

Trying to conquer Wednesday like a queen πŸ‘ΈπŸΌπŸ˜πŸ˜…. Deze ochtend een early intensieve training voor me, gevolgd door meeting na meeting na... πŸ™‰ All work no play dus, maar nog een kwartiertje abs bij het thuiskomen eruit gekregen.. beter dan niks πŸ˜‰ Mid-week, maakte jij al km’s deze week? . . #hardlopen #stravarun #ikloophard #morningrun #sporten #triathlete

132

New week, new recipe: made with passion(fruit)πŸ‘©πŸΌβ€πŸ³βœ¨.Gezonde crumble met appel, framboos en passievrucht. Snel klaar + makkelijk vooraf te maken voor de hele week... Recipe is up there ☝🏻in my bio! . . #crumble #mondaymotivation #passionfruit #apple #recepten #gezond

392

SOAKED but satisfied πŸŒ§πŸ’¦ Spetter, spieter, spater met @dylanvoet tijdens deze duurloop πŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ» ZΓ³ van genoten en daarna languit in de zetel met zelfgemaakte crumble (receptje komt eraan hoor ☝🏻). Wie deed nog een workout in dit weeeer? πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ . . #hardlopen #stravarun #swimbikerun #ikloophard #sundayrunday #halfmarathontraining

190

Taking advantage of a few moments of sun β˜€οΈ Vandaag duurtraining op de fiets en morgen... Nog eens een langere duurloop- ZIN IN! Ga jij morgen ook voor een sunday-runday? . . #hardlopen #trilife #swimbikerun #outsideisfree #ikloophard #triathlete

274

The world is a different place at 6’o clock. It moves a little slower, sounds a lot quieter, and feels so peaceful. Morning bliss, morning run... πŸ˜ŒπŸ™πŸ» Deze foto is intussen van een maand geleden, maar ook in de winter hebben morningruns hun charme- do you agree? πŸ“Έ @fort07.be . . #hardlopen #sunrise #trilife #swimbikerun #ikloophard

  • Mijn nieuwste posts

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.