Nutella taart (met maar 3 ingrediënten)

Nutella en taart, wat kan daar fout gaan- right? Toegegeven, ik ben zelf niet de grootste Nutella fan (en voor alle duidelijkheid, dit is zeker geen gesponsord recept). Maar een van mijn beste vriendinnen is pretty much addicted to Nutella en ik mocht haar jurk lenen voor een trouwfeest, dus om haar te bedanken flanste ik dit even in elkaar. Een ware guilty pleasure, want aan deze taart is letterlijk niks gezond. Maar dat moet natuurlijk ook eens kunnen!

Benodigdheden

Springvorm met diameter 20 cm (8 stukken):

  • 400 gram Nutella
  • 4 eieren
  • 65 gram bloem (ik gebruik boekweit-bloem)
  • 20 gram hazelnoot-meel (je kan ook amandelmeel gebruiken of 10gram extra bloem toevoegen)
  • 2 soeplepels amandelmelk (of gewone melk)
  • Kokosolie/boter om je springvorm in te vetten

Bereidingswijze:

Verwarm je oven voor op 180 graden. Doe de eieren in een grote mengkom en voeg de Nutella eraan toe. Mix met een staafmixer tot het een glad geheel is. Voeg nu de bloem en het hazelnoot-meel eraan toe + het scheutje melk. Roer alle ingrediënten luchtig door elkaar tot er geen brokjes meer in zitten. Je kan ook altijd de bloem vooraf zeven, dan ben je zeker dat je geen klonters hebt. Vet je springvorm in (ik leg ook een vel bakpapier op de bodem) en giet het deeg eroverheen. Laat het zo’n 35 minuten in de oven. Prik eens met een mesje, blijft er niets meer aanplakken dan is het ready! Laat het taartje afkoelen en klaar!

  • Helle op instagram

27

May your weekend be full of chocolate 🍫🤤! CACAO proteïn bowl: er staat een nieuw ontbijt receptje online, ideaal om dit weekend eens te proberen? Deze heb je in een mum van tijd in die bowl getoverd... #plantbased #organic #chocolate #ontbijt #gezond #gezonderecepten

367

Snow, rain, cold... 🌨❄️ But hey, skin is waterproof- right? 😏 Vreemd genoeg heb ik van deze training alsnog erg genoten! Ik voelde me licht, ondanks de smeltende sneeuw die in mijn schoenen en kleren zat 🤪! Welke training had jij vandaag? De ❄️ kunnen trotseren? 📷 @inesnoeck . . #hardlopen #stravarun #marathontraining #swimbikerun #trackgirls #courir #laufen

389

Met een top-timing tussen de 🌨 door, liep ik terug mijn eerste km’s na zondag! Toch terug even wennen aan de kou & wind 🌪🙉! Een kort rondje, en daarnet nog even los op de rollen 🚴🏼‍♀️ (kan zo deugd doen)! . . #hardlopen #stravarun #marathontraining #triathlete #courir #laufen

426

Expect the unexpected 🏅- Waarom dit een betere 1/2 marathon was dan verwacht? Dat leg ik uit in een nieuwe blog! Met nog 6 weken tot @marathonrotterdam geef ik ook even een update over mijn trainingsplannen. Vandaag zwom ik een dikke 2km (yay 💙) + deed ik een kracht training. Nog iemand gesport op deze 🌧dinsdag? . . #hardlopen #halfmarathon #marathontraining #laufen #medal #courir #napels #italy #runner #stravarun

335

My legs need to rest, but my heart is still running 💙 @napolirunning De 1/2 marathon van gisteren hebben mijn benen alvast goed verteerd 👌🏻, de 2e 🍕 daarentegen was er net iets te veel aan 🙊. Gelukkig maar, want @marathonrotterdam komt ZO dichtbij 😱 Morgen schrijf ik in een nieuwe blog mijn trainingsplannen voor de komende weken! Nu nog even losfietsen... 🤗🚴🏻 . . #hardlopen #mondaymotivation #medalmonday #napoli #courir #stravarun #marathontraining #laufen

633

BAM 🔥 1:26:57 en met de eerste medaille van 2020 een nieuw PR op de @napolirunning halve marathon! Als 16e vrouw gefinisht, deze had ik niet zien aankomen 🙉😍. Ik voelde dat de benen (nòg) meer wilden dan mijn conditie vandaag aankon, dus deze was LASTIG 👅! En nu.. 🍕🍕🍕🏅🏅🏅 . . #hardlopen #stravarun #halfmarathon #marathontraining #napoli #courir #laufen #sundayrunday #runner

398

Low low low low 🎶✌🏻 = my heart rate during this recovery run 🤪! Een recup loopje heel erg rustig zoals het hoort. Het kriebelt naar meer, maar ook deze soort trainingen zijn essentieel 👌🏻 Ben ik de enige die het lastig vindt om zich in te houden tijdens zo’n trainingen? 🙊 . . #hardlopen #stravarun #recovery #marathontraining #courir #laufen #runner #swimbikerun

429

To stretch or not to stretch? 🤷🏼‍♀️ En vooral ook, wanneer stretch je dan best? Ik schreef er een nieuw artikel over, link in bio! Vandaag ging ik na het losfietsen op de rollen, aquajogging én krachtoefeningen ook nog stretchen (day well spent dus 🙉) Wie zit nog in team stretchen? 🙋🏼‍♀️ . 📷 @inesnoeck . #hardlopen #marathontraining #laufen #stretching #swimbikerun #courir #stravarun

  • Mijn nieuwste posts

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.