Review: Djar verwenbox

Gezond eten maar geen zin om te koken? Djar to the rescue! Ik kreeg enkele weken geleden de vraag van Danielle van Djar, of ik hun verwenbox eens wou testen. Djar wil een alternatief bieden voor de klassieke lunch in een leuk jasje. Het woord zegt het zelf, het eten wordt letterlijk in bokalen geserveerd. Een leuk, duurzaam concept, gezien je die bokaaltjes telkens opnieuw kan gebruiken.

Vorige week vrijdag testte ik, samen met wat vrienden, de verwenbox van Djar. De verwenbox wisselt om de paar weken van insteek- deze week: Aziatisch. Gelukkig, want met aziatisch eten kan je voor mij weinig verkeerd doen. De doos zelf is gevuld met allerlei bokalen en ook een leuk gedroogd bloem boeketje voor dat tikkeltje extra. Een verzorgd menu, leuke kaartjes om je drankje op te zetten en mooi gestructureerd: I like!

Het is misschien cliché, maar je ruikt dus écht de aziatische keuken, van zodra je de bokalen opent. Het voorgerechtje, dip en de broodjes gingen al gemakkelijk binnen. De Daal dip kon ons ook bekoren, hoewel een glas water en wat brood erbij wel handig zijn (gelukkig is dit dus allemaal in de djar box voorzien!), gezien die wel écht pikant is. De pappadum, dat samen met het naanbrood in een leuk bakje zit, was echt overheerlijk- heel veel smaak in zo’n fijn krokantje- top.

Ik had de box mét vlees gekozen, gezien een kipsaté met pindasaus me wel kan smaken- maar je kan net zo goed de veggie optie kiezen. De kokosrijst en noodle salade zorgen ervoor dat je buik echt goed rond zit… Je zou het soms niet zeggen als je zo’n bokaal ziet- maar er zit verdomd veel eten in.

Zou ik de Djar box dus aanraden? Ik denk dat je het antwoord wel kan raden, maar ik zeg dus volmondig ja! Fijne smaken en sterk gekruid- geen doffe saaie smaken in de verwenbox te vinden en daar hou ik wel van. Ideaal als je geen zin/tijd hebt om te koken en je afspreekt met vrienden.

Bovendien heeft Djar nog allerlei lunch en ontbijt conceptjes, die ik ook nog allemaal ga ontdekken… Doe je mee?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.